Šafářová kamarádce odpustila? Setkání nedopadlo podle představ!

Lucie Šafářová a Andrea Sestini Hlaváčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 14:24

Když Lucie Šafářová čekala miminko, její kamarádka Andrea Hlaváčková naznačila, jakého pohlaví dítě bude. Teď se poprvé sešly jako novopečené maminky, setkání bývalých tenistek ale nedopadlo podle představ.

Lucie Šafářová momentálně staví dům na okraji Prahy, který vnímá jako investici. Nesmí se však zapomínat na to, že s Tomášem Plekancem mají v hlavním městě byt. Ačkoliv novopečená maminka tráví více času v Brně, přijede se někdy podívat i do české metropole.

Naposledy se v Praze objevila v těchto dnech, samozřejmě to nezapomněla dát vědět svým kamarádkám z dob, kdy ještě hrála tenis. Zatímco dříve chodila Šafářová do Stromovky spíš na kurty tenisové Sparty, tentokrát zavítala společně s Andreou Sestini Hlaváčkovou, která se stala maminkou o něco dřív, do parku.

„Krásná procházka po Stromovce! Ani dlouhá prochajda nestačí, abychom vše probraly,“ svěřila se Lucie fanouškům na instagramu a nezapomněla připomenout, odkud se znají. „Vyměnili jsme tenisové kurty za procházky s kočárky,“ dodala v angličtině.

Vztahy obou někdejších úspěšných tenistek evidentně nenarušilo ani vyzrazené tajemství. Byla to totiž právě Sestini Hlaváčková, která jako první naznačila, že se Šafářové a Plekancovi narodí holčička. Těsně před Vánoci pak přišla na svět Leontýnka.

Témata: Lucie Šafářová Andrea Hlaváčková