Charlotte Gottová dostala VAROVÁNÍ! Přijde její talent nazmar?

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 11:13 | Aktualizováno: 22. ledna 2020 18:16

Spousta lidí očekává, že se Charlotte Gottová vydá ve šlépějích svého otce a bude se věnovat populární muzice. Navzdory slavnému příjmení to ale dcera legendárního zpěváka vůbec nemusí mít jednoduché. Co by měla dělat, aby s talentem naložila správně?

Fanoušci Karla Gotta (†80) vidí v jeho dceři Charlotte vcelku pochopitelně jeho následovnici, zvlášť když jejich společný duet Srdce nehasnou zaznamenal u posluchačů tak obrovský úspěch. O úspěchu od útlého věku něco ví Michal David, kterého s Gottem navíc pojí stejné datum narození. Jak on vidí budoucnost talentovaného potomka slavného zpěváka?

„V poslední písničce s tátou už je dobře slyšet, že Charlottka už zpívat umí,“ všiml si slavný hitmaker. „Ale je na tom ještě spousta práce. Důležité je, aby měla dobré písničky, které chytnou mladé lidi, protože by měla zpívat pro svou generaci,“ řekl v rozhovoru pro extra.cz.

Podle něj má Charlotte všechny předpoklady pro úspěch. „Talent má, ale to není všechno. Musí mít také velké štěstí. Třeba na autory, aby měla vlastní hity. Pak se může stát opravdu velkou hvězdou. Souvisí s tím ale velká pracovitost a snaha, zkrátka co pro to bude chtít udělat,“ vysvětlil zpěvák a skladatel.

O případné spolupráci se mezi sebou nebavili. „Občas k nám přišla se sestrou a hrály si se Sébou (vnuk Davida – pozn. red.) a my dospělí si zatím povídali. Nevím, jaké má vlastně plány. Určitě na to ale má. Kdyby si se mnou o tom chtěla popovídat, udělám to rád,“ nabídl David pomoc.

Témata: Charlotte Gottová Michal David