Jágr to tu miloval! Kopřivová teď na Floridě zkouší nového přítele Míru!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 20:15

Veronika Kopřivová je na život na Floridě zvyklá z dob, kdy zde válel hokej Jaromír Jágr, její tehdejší přítel. Modelka se na jih USA vrací i s novým partnerem Mírou. Jak ale sama přiznala, zvyknout si na život s ní není jednoduché.

Americkou Floridu si Veronika Kopřivová zamilovala, když žila s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Pohledná blondýnka tam ráda jezdí i poté, co se s olympijským vítězem rozešla. Znovu tam vyrazila v těchto dnech, ale fanoušky se snažila přesvědčit, že si na jih USA rozhodně nepřijela odpočinout.

Modelka se lidem snažila naznačit, že sociální síť, na které zveřejnila fotku z pláže od oceánu, neodráží realitu. „Instagram: užíváme si na Floridě krásný slunečný den na pláži,“ komentovala snímek.

Jaká je naopak realita posledních 24 hodin? „Před prací ranní rychlej fresh u pláže, udělat fotku a šup do auta. Najeto 480km, v nákupákách 8 ulítaných hodin, příjezd domu ve 2 ráno a z postele do 5 vyřizování práce. Krátký spánek, budíček v 7,“ popsala Kopřivová pracovní tempo. 

Veronika má teď obavy, jak život vedle ní zvládá její současný životní partner. „Já ten můj hektickej život miluju, snad si můj Míra zvykne,“ dodala. 

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický