Maminka Dominiky Gottové ostře: ...o TIMOVI

Karel Gott s dcerami 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 15:31

Timo Tolkki v uplynulých dnech překvapil svým příjezdem do Prahy, kam přijel vyhledat svou manželku Dominiku Gottovou. Její mamince Antonii to moc velkou radost neudělalo. Co radí v této složité situaci své dceři?

Dominiku Gottovou o víkendu nepříjemně překvapil její muž Timo Tolkki, který bez ohlášení dorazil za svou stále ještě právoplatnou manželkou do Česka. O jeho citovém vydírání nejstarší dcery Karla Gotta (†80) se doslechla i její maminka.

Antonie Zacpalová by si přála, aby Dominika s finským hudebníkem nadobro skoncovala. „Zavolám jí a budu chtít od ní slyšet, že je natolik silná, že mu zase nepodlehne,“ svěřila se bývalá baletka serveru blesk.cz.

Maminku Gottové rovněž překvapilo, že Timo dorazil do Česka. „Doufala jsem, že už bude mít Dominika klid, a on nedá pokoj. To je neskutečný! On cítí, že vydělává, a tak ji určitě přijel žádat o peníze,“ má jasno.

„Že se nestydí! Kdyby Karel žil, určitě by mu od plic něco řekl. Vždyť Timo každou chvíli říkal Dominice: ‚Volej tátu, potřebujeme peníze!‘ Sprosťák! A chudák holka nevěděla, co dělat, tak tátovi zavolala. A on jí vždycky pomohl, i když se třeba bránil a zlobil se na ni, že svého manžela vyživuje,“ dodala Zacpalová.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki