Zemřela věštkyně Jolanda (†69): Šokující okolnosti její smrti!

Kartářka Jolanda 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 11:59 | Aktualizováno: 20. ledna 2020 19:23

Česko o víkendu zaskočila zpráva o úmrtí legendy televizní obrazovky. Věštkyně Jolanda byla jenom jedna. Jak se ukazuje, její smrt doprovázely podezřelé okolnosti. Promluvili o nich sousedé i její vlastní syn.

Jak vás stars24.cz o víkendu informoval, minulý týden zemřela po dlouhé a těžké nemoci kartářka a věštkyně Jolanda. „Měla zápal plic, pak vodu na plicích a embolii, nakonec upadla do kómatu. Zemřela v nemocnici,“ prozradil serveru blesk.cz její soused Martin, který zprávu o úmrtí dostal esemeskou od jejího syna Davida.

Právě nemocnice sehrály v celém případu klíčovou roli. „Nikde neměli volné lůžko, tak ji převáželi z Děčína do Ústí nad Labem, z něj do Teplic a odtamtud do Děčína. Chtěl jsem dát maminku do pražské Vojenské nemocnice, posílal jsem tam lékařské zprávy, ale doktor odtamtud se mi vůbec neozval,“ řekl syn David webu extra.cz.

Teď dokonce přemýšlí, že si na postup lékařů bude stěžovat. „Počkám, až dostanu všechny lékařské zprávy, a pak budu řešit, jestli někdo někde nepochybil,“ dodal potomek legendární věštkyně, který potvrdil informaci souseda, že lékaři museli jeho maminku 40 minut oživovat.

Sousedé ze sídliště Boletice vzpomínají na Jolandu v dobrém. Byla prý milá a veselá a nezkazila žádnou legraci. Zároveň se ale uměla ozvat, když se jí něco nelíbilo. Pro radu za ní údajně chodilo hodně lidí.

Témata: kartářka Jolanda