Ivana Gottová rázně zasáhla: Tohle na hrob mého muže NEPATŘÍ!

Hrob Karla Gotta 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 11:20 | Aktualizováno: 22. ledna 2020 16:14

Na pražských Malvazinkách, kde je pohřben Karel Gott, se stále častěji dějí nepatřičné věci. Není tedy divu, že se vdova Ivana Gottová rozhodla rázně zasáhnout. Co vzkazuje všem návštěvníkům?

Kolem hrobu Karla Gotta (†80) je prakticky od první chvíle, co byl v prosinci odhalen, neustále rušno. Naposledy řešila vdova se správou hřbitova na Malvazinkách, kde je Mistr pohřben, požár, který na místě posledního odpočinku kvůli nedbalosti vznikl.

Teď to vypadá, že Ivaně Gottové došla s podobnými excesy ze strany návštěvníků trpělivost. Ozvala se totiž prostřednictvím rodinné mluvčí. „Paní Gottová si váží a děkuje veřejnosti, která chodí na hřbitov vzpomínat. Pevně věří, že lidé budou zapalovat svíčky ohleduplně a v bezpečných obalech tak, aby nezačalo opět hořet,“ řekla extra.cz Aneta Stolzová.

Nevadí ovšem pouze nevhodné svíčky, ale i další předměty. „Stejně tak prosíme veřejnost, aby u hrobu nenechávala předměty či dopisy, které by mohly začít od svíček hořet a došlo by opět ke zničení trávy či dalších keřů a stromků,“ dodala mluvčí.

Jak vás stars24.cz informoval, byl to nejspíš velice mladý fanoušek, kdo na hrobu před pár dny zanechal tajné psaní pro rodinu Karla Gotta. Jestli si ho vdova Ivana vyzvedla a přečetla, ale není jasné.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott