Karel Gott (†80): Zničil dceři život? DRSNÁ ZPOVĚĎ!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. ledna 2020 9:37

Není tajemstvím, že dcera Karla Gotta Dominika měla problémy se závislostí. Podle bývalého tajemníka Karla Gotta Jana Adama se to ale stát nemuselo, kdyby se zpěvák před lety zachoval jinak.

Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika bojovala s démonem alkoholu a na kontě má i nadměrnou konzumaci léků. Sama problém nepopírala a měla snahu se léčit.

"Neměla jsem lehké období a vím, že mám problém. Rozhodla jsem se podstoupit léčebné terapie a zbavit se závislosti na alkoholu a na lécích," přiznala Blesku dříve Dominika.

Bývalý Gottův tajemník ale tvrdí, že k něčemu takovému vůbec dojít nemuselo. "Základní problém byl ten, že ona studovala hotelovou školu a ještě ve třetím nebo ve čtvrtém ročníku začala chodit na přednášky japonštiny a čínštiny na filozofickou fakultu a chtěla se tomu věnovat," prozradil.

Gott jí to ale vymluvil s tím, že v Japonsku jsou ženy až na druhém místě za muži. Dominika se proto vzdala svého snu a začala pracovat jako servírka. "Kdyby studovala, bylo by vše jinak," řekl podle serveru Expres Adam. 

Témata: Karel Gott Dominika Gottová