Jakub Vágner drsně o StarDance: To bylo naposledy!

Jakub Vágner s Michaelou Novákovou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. ledna 2020 8:48 | Aktualizováno: 19. ledna 2020 22:03

Rybář Jakub Vágner je opět ve svém živlu. Poté, co se v taneční soutěži StarDance dostal až do finále, se opět uchýlil do přírody k rybám. A přiznal, že by už nikdy v životě do tak "brutální" soutěže nešel!

Vágner sice předvedl ve StarDance skvělý výkon, po ní ale raději zamířil opět k vodě, kde se cítí jako doma. 

V rozhovoru pro časopis Exkluziv navíc přiznal, že si během svých cest na luxus příliš nepotrpí. "Poměrně typické je, že jedete do Amazonie a někdo vám doporučí, že si máte koupit drahé oblečení a goretexové boty. Vy do toho dáte desítky tisíc a nakonec zjistíte, že je to všechno úplně k ničemu," uvedl.

Dodal, že nejlépe poslouží pončo za 250 korun, pláštěnka a holínky, které jsou gumové i uvnitř. "Jednoduše z nich vylijete vodu, vysušíte je tričkem, ponožkou nebo trenýrkami a jejich funkčnost je najednou mnohem vyšší," upozornil.

Vrátil se také ke StarDance, do které by už nešel. "Jsem rád, že jsem si to zkusil, beru to s velkým respektem i ke všem, kteří se na tom podílejí nebo si tím procházejí, ale ta časová náročnost je natolik brutální, že už bych do toho nešel. Chci si dělat svoje vlastní projekty a být v přírodě. Tam, kam si myslím, že patřím," svěřil se Vágner. 

Témata: Jakub Vágner StarDance