Dáda Patrasová má přání: Tohle má patřit nemocné dceři Aničce!

Dáda Patrasová se svojí dcerou Aničkou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 16:03

Dáda Patrasová momentálně v každé volné chvíli myslí na nemocnou dceru Aničku, která pod dohledem lékařů bojuje s rakovinou prsu. Co si herečka a zpěvačka přála na Nový rok?

Dáda Patrasová prožívá začátek nového kalendářního roku pochopitelně s obavami, protože její dcera nastoupila druhou fázi léčby rakoviny. Anička Slováčková má nyní každý týden jednu chemoterapii, není tedy divu, že se přání maminky týká právě talentované herečky a zpěvačky.

„Mám jen jediné velké novoroční přání, které souvisí s mojí dcerou Aničkou. Všechny mé myšlenky patří jí,“ svěřila se Patrasová webu idnes.cz. Chmurné myšlenky jí pomáhá zahánět nová kočka Mia či italský přítel Vito.

„Je to absolutní miláček, oblíbil si jí dokonce i Felix, a to už je co říct,“ řekla o novém čtyřnohém mazlíčkovi. Že by se manžel oblíbil i jejího nového partnera, už moc pravděpodobné není, zvlášť s ohledem na vztahy Patrasové s Felixovou milenkou Lucií Gelemovou.

Trvá vůbec vztah herečky s italským milovníkem? „Vše je mezi námi v pořádku. Jsme v každodenním kontaktu, Vito přicestuje do Prahy koncem ledna. S Vitem jsme oba narození ve znamení Býka a musím přiznat, že jsme v naprosté symbióze,“ prohlásila.

Témata: Dagmar Patrasová Anna Slováčková