Charlotte Gottová ZMIZELA! Co se stalo?

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 15:15 | Aktualizováno: 20. ledna 2020 22:33

Charlotte Ellu Gottovou považují fanoušci Karla Gotta celkem pochopitelně za jeho následovnici. Na cestě k úspěchu v hudebním průmyslu by jí rádi podporovali na sociálních sítích. V těchto dnech se ovšem stalo něco nečekaného.

Karel Gott (†80) si v posledních měsících svého života velice oblíbil Instagram. Po jeho smrti ale z této sociální sítě začínají mizet některé fotografie jeho nejbližších. Konkrétně jde o účet uživatele „charlottaellagott“, jehož obsah v posledních dnech zmizel neznámo kam. Profilové jméno ovšem poukazuje na Mistrovu dceru Charlotte.

Jak píše server pluska.sk, nejde o reálný, ale o fanouškovský účet. Na něm se pravidelně objevovaly nové fotky talentované zpěvačky s tatínkem i její vlastní soukromé fotografie. V krátkém čase jej začalo sledovat 13 tisíc lidí, kteří si teď budou muset najít jinou zábavu.

V úterý večer se na profilu objevila fotka se slovy „je mi to líto“. Následovalo delší vysvětlení. „Ahoj, všichni, asi se ptáte, co se děje! Je to tak, že Charlotta a její rodina si nepřejí, aby jejich fotky byli na sociálních sítích! Tak jsem ze všech fanouškovských stránek smazali fotky a videa. Děkujeme za pochopení,“ cituje zmíněný web.

Podle všeho je víc než jisté, že i v tomto případě zakročila vdova Ivana Gottová, která po smrti manžela bedlivě sleduje veškeré podobné aktivity a většinou nemilosrdně vystaví stopku.

Témata: Charlotte Gottová Ivana Gottová