BOJ O DĚDICTVÍ! Dominika Gottová si prý najala právníka! Co vdova Ivana?

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 17. ledna 2020 11:15

Klid zbraní končí! Zdá se, že boj o dědictví po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi vypukl nanovo. Jak uvádí server expres.cz, Dominika Gottová si za tímto účelem najala právníka. Co na to vdova Ivana?

Když počátkem října umřel Karel Gott (†80), jedna z prvních otázek se logicky týkala dědictví. Dle informací se zpěvák vypořádal s dcerami již před smrtí a prakticky vše mělo připadnout vdově Ivaně. Teď to ale vypadá, že se chce do věci opět vložit jeho nejstarší dcera.

Dominika Gottová se přitom krátce po úmrtí tatínka styděla, když její manžel Timo Tolkki žádal v rámci dědického řízení legendární vilu na Bertramce, nebo miliony eur. Avšak podle nejnovějších informací se teď sama připravuje na právní bitvu.

„Dominika se rozhodla, že zkusí zabojovat a napadne otcovu poslední vůli. V této věci ji zastupuje Klára Long Slámová,“ tvrdí zdroj serveru expres.cz. Mistrova dcera se údajně vybrala ženu, která mimo jiné zastupovala omilostněného vraha Jiřího Kajínka.

Sama Slámová nechtěla serveru potvrdit, že ji Gottová opravdu oslovila. Uvedla, že se nebude k ničemu vyjadřovat, protože nestojí o publicitu, navíc ji váže mlčenlivost. Tak uvidíme, jak se celá záležitost vyvine v následujících dnech.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Karel Gott