Andrea Růžičková Kerestešová: První krize po porodu!

Andrea Růžičková se synem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 16:18

Andrea Růžičková porodila na Silvestra druhého syna Jáchyma. Ačkoliv je už zkušenou maminkou, nevyhnula se jí v uplynulých dnech menší krize. Jak ji slovenská herečka zvládla?

Andrea Růžičková (za svobodna Kerestešová) s manželem Mikolášem přivítali teprve před několika dny do rodiny druhého syna Jáchyma, který se narodil na Silvestra. Ještě během šestinedělí si prožila první vážnější krizi, kterou se podařilo rychle zažehnat.

Sympatická Slovenka začala tak trochu panikařit. „Zřejmě hormony udělaly své a na mě padla krizovka, zda máme velký byt pro dvě děti, zda jsme dostatečně připraveni. Naštěstí mám skvělou kamarádku, která mě ujistila, že všechno je v pořádku a nic nebude problém,“ svěřila se webu blesk.cz dvojnásobná maminka.

Populární herečka přiznává, že podruhé už je mateřství o něco jednodušší. Doma už má totiž dvouletého Tobiáše. „Už mám praxi a hned se ze všeho nehroutím,“ konstatuje Andrea, která měla navíc dobrý vzor.

„Moje maminka byla učitelka, tak mě vychovávala docela přísně. Nastavila mantinely, za které se nesmělo. Já jsem bohém a moje výchova je volnější. Máme určitá pravidla, která dodržujeme, ale radši si užívám krásné chvíle s kluky,“ dodala.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)