Msta za sňatek s Bartošovou? Rychtář reaguje na útok žháře!

Josef Rychtář 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 13:10

Josef Rychtář přišel před pár dny o auto, které mu někdo zapálil. Vdovec po známé zpěvačce má tušení, kdo za útokem na jeho osobu stojí. Může jít svým způsobem o pomstu za jeho sňatek s Ivetou Bartošovou?

Jak už vás stars24.cz tento týden informoval, Josefu Rychtářovi zatím neznámý pachatel zapálil v Říčanech auto. Celková škoda činí 80 tisíc korun. Zatímco policisté zatím celou věc vyšetřují, vdovec po tragicky zesnulé Ivetě Bartošové od začátku prstem ukazuje na dvojici údajných viníků. Zná se s nimi totiž velice dobře.

„Nějaký duševní mrzák to byl,“ začal zeširoka. „Jsem naprosto přesvědčený, i moje rodina, že za tím stojí paní Nová a pan Havelka. Takže moje exmanželka a můj syn,“ řekl serveru expres.cz s tím, že poškozený automobil ani nebyl jeho, ale sestry.

Podle webu blesk.cz deník Aha! kontaktoval právě Darinu Novou, která na radu právníka nechtěla na nic reagovat. Celá věc ale doopravdy nemusí být tak jednoduchá, jak tvrdí Rychtář. Dokonce kolují zvěsti, že o všem věděl.

„Auto začalo hořet s plným Rychtářovým vědomím. Exmanžel Bartošové má rád pozornost, a té se mu teď moc nedostává,“ řekl dle blesk.cz nejmenovaný známý jeho exmanželky, kterou vdovec po oblíbené zpěvačce označil za pachatele.

Témata: Josef Rychtář