Kateřina Brožová oslnila: Žhavé FOTO z pláže!

Kateřina Brožová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 12:32

Kateřina Brožová loni oslňovala diváky v nejrůznějších převlecích v show Tvoje tvář má známý hlas, nejradši je ale sama sebou. Zvlášť když v 51 letech vypadá pořád tak skvěle. Důkazem je její nejnovější fotopozdrav z Malediv.

Kateřina Brožová nedávno prozradila tajemství toho, proč vypadá i po padesátce tak skvěle, že by jí číslo uvedené v občance spousta lidí nevěřila. Po Vánocích odletěla za teplem a fanouškům názorně ukázala, v jaké formě momentálně je. Na rozdíl od jiných se o svátcích evidentně nepřejídala.

Fanouškům poslala prostřednictvím instagramového profilu pozdrav z Malediv, kde se sluní na překrásných plážích. Obzvlášť příznivci z řad opačného pohlaví v komentářích pod fotografií nešetří chválou. Naopak ženy se ptají, jak to ta Kateřina dělá.

Populární herečka a zpěvačka tvrdí, že jde o kombinaci několika faktorů. „Geny určitě hrají velkou roli, dřina je to někdy taky. Asi je to způsobem života, který vedu. Pořád je nějaká práce, jsem v jednom kole, jsem v letu. Ale občas cvičím, je potřeba na to dbát,“ vysvětlila webu super.cz.

Naopak není jasné, kdo je autorem oné smyslné fotografie. Můžeme jen hádat, zdali nejde o nějakého muže, který toto nádherné tělo hýčká. Brožová je totiž od rozchodu s miliardářem Jaromírem Soukupem oficiálně nezadaná.

Témata: Kateřina Brožová