Agáta Prachařová to nevydržela: JÁ A ANOREXIE?

Agáta Prachařová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 11:55

Agáta Prachařová se užívá v Thajsku, kam vyrazila na dovolenou s novým přítelem Zdeňkem. Ačkoliv je tisíce kilometrů daleko, ví, že se v Česku opět řeší její hubená postava. I proto se rozhodla ukázat v plavkách a vše náležitě okomentovat.

Agáta Prachařová tráví poslední dny na pláži. Obě děti nechala s tatínky doma a vyrazila s novým přítelem na exotickou dovolenou do Thajska. Cestu poctivě dokumentuje na instagramu, sama už se ale smiřovala s tím, že jeden konkrétní snímek jí bude ve sbírce chybět.

Podnikatele Zdeňka zprvu nechtěla do jeho pořizování nutit. „Taky bych chtěla mít fotku z pláže v plavkách, ale když vidím ty zoufalý kluky, co hodiny fotí, tak tohle myslím stačí,“ okomentovala záběr na své nohy v písku. Nakonec se ale vysněné fotografie dočkala.

Na sociální síti ji zveřejnila dnes. A u jedné fotky nezůstalo. „Tak ne… mám taky jednu parádní v plavkách. Nevydržela jsem,“ vysvětlovala fanouškům, co se změnilo. „Tak ještě tahle je v topu a tím to končím,“ napsala k dalšímu snímku.

Nakonec sdílela s příznivci ještě třetí fotografii. Nezapomněla přitom zareagovat na komentáře žen, které vyděsila hubená postava dvojnásobné maminky. „Holky, už snad nemáte strach, že mám anorexii,“ vzkázala jim.

Témata: Agáta Hanychová