Prezident Zeman odkopl Soukupa! Miliardář mluví o převratu!

Miloš Zeman 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 21:06

Prezident Miloš Zeman a moderátor Jaromír Soukup tvořili neodmyslitelnou dvojici, která si pravidelně notovala ve čtvrtek večer v televizi. Zítra už se jich ovšem diváci nedočkají. Miliardář dostal od Hradu padáka!

Co stars24.cz naznačoval už v pondělí, se dnes jen potvrdilo. Prezident Miloš Zeman už nebude pravidelně vystupovat v rozhovorech v TV Barrandov, pořad Týden s prezidentem končí. Jiří Ovčáček v dopise majiteli televize Jaromíru Soukupovi napsal, že pořad vyčerpal svůj potenciál a už by nepřinesl nové impulzy.

„Pokud jde o etapu od roku 2020 do roku 2023, kdy skončí druhé funkční období prezidenta republiky, situace je zcela odlišná. Dospěl jsem k závěru, že pořad Týden s prezidentem na TV Barrandov již vyčerpal svůj potenciál, a nemůže tedy přinést nové impulzy. Se zahájením natáčení proto již nepočítáme,“ vzkázal hradní mluvčí. 

Miliardář a moderátor reagoval vyrovnaně. „Rozhodnutí prezidenta po třech letech ukončit natáčení pořadu Týden s prezidentem plně respektuji. Osobně je mi to líto. Pro TV Barrandov to ale neznamená nic převratného. Uvolněný prostor nahradí jiné pořady cílené na mladší cílové skupiny diváků,“ nechal se slyšet.

V programu stanice s velkou pravděpodobností skončil i sám Ovčáček, jehož talk show dostala prostor na deset večerů na podzim. Zemana tento týden nahradí dokumentární série Proč letadla padají.

Témata: Miloš Zeman Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov