Ivana Gottová s dcerou Charlotte dostaly PŘÍSNĚ TAJNÉ psaní!

Gottová, Ivana 10

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 16:10 | Aktualizováno: 17. ledna 2020 5:03

Ivana Gottová už děkovala Mistrovým fanouškům za mnoho podpůrných vzkazů a dojemných slov, tentokrát však může jít o něco speciálního. Vdova dostala společně s dcerami jedno přísně tajné psaní.

Rodina zesnulého Karla Gotta (†80) dostala přísně tajné psaní, pošťák jim ho ale do vily na Bertramku nedonesl. Tajemnou obálku odložil na místě posledního odpočinku Slavíka na hřbitově na Malvazinkách, kde v tomto týdnu došlo k požáru. Doufejme, že jí plameny nepohltí.

O psaní informoval server extra.cz, podle kterého je z rukopisu autora patrné, že psaní je dílem velmi mladého fanouška. „Dopis pro Karla Gotta a celou jeho rodinu od jeho příznivce,“ stojí napsáno na obálce, jejíž obsah samozřejmě všechny zajímá.

Všichni příznivci, kteří k hrobu dorazili, naštěstí mají pochopení pro listovní tajemství, takže si nikdo nedovolil obálku otevřít. Těžko odhadovat, jestli se s obsahem psaní seznámí vdova Ivana Gottová s dcerami Charlotte a Nelly. Třeba nám jednoho dne prozradí, o čem se v něm psalo.

Nejspíš ale půjde o slova podpory, která Gottovy holky rády uslyší. Od smrti jejich milujícího manžela a tatínka sice uplynuly už více než tři měsíce, žádná slova ale nejsou dostatečnou útěchou. 

Témata: Ivana Gottová Charlotte Gottová Karel Gott