Šafářová a Plekanec zažili drama: STRACH O ŽIVOT!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 15:30

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec mají za sebou první dramatickou situaci po prosincovém porodu dcery Leontýnky. Sportovnímu páru šlo o střechu nad hlavou. Co se přihodilo?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se zhruba od Vánoc nestarají jen o sebe, ale také o malou dceru Leontýnku. Tenistka ale nedávno nezapomněla ani na své bližní, když upozornila na ničivé požáry v Austrálii, kde dříve běžně trávila leden.

„Láme mi to srdce, když vidím, co se děje v Austrálii. V myšlenkách jsem se všemi, kdo jsou požáry postiženi. Tak krásná země, ani si neumím představit, kolik škody to působí a kolik zvířat umírá,“ napsala na instagramu. Sama si ale nedávno dost neobratně hrála s ohněm.

Přiznala se totiž k vypouštění lampionů štěstí, které je přitom v Česku porušením zákona, jelikož otevřený oheň v tu chvíli není pod lidskou kontrolou. „Tak jsme si mysleli, že lampion bude lepší jak petardy… než jsme skoro vyhořeli. Příště dáme asi jen prskavky,“ šokovala na sociální síti.

Jakou škodu dokážou na první pohled nevinné lampiony napáchat, jsme se dozvěděli nedávno. V západoněmeckém Krefeldu totiž během novoročních oslav způsobily požár pavilonu opic v zoologické zahradě, při němž zahynula naprostá většina zvířat.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec