Meghan a Harry dělají zlou krev? Použili donucovací prostředky!

Křest Archieho Harrison Mountbatten-Windsora 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 12:55

Princ Harry a vévodkyně Meghan jsou na odchodu z britské královské rodiny, ačkoliv to prý neměli v plánu. Jejich přátelé tvrdí, že proti nim byly použity "donucovací prostředky". Co nakonec rozhodlo?

Princ Harry a vévodkyně Meghan minulý týden oznámili, že už nechtějí vystupovat jako „přední“ členové britské královské rodiny. Královna Alžběta po pondělním krizovém jednání na sídle v Sandringhamu rozhodnutí posvětila, ačkoliv si jejich konec nepřála. Původně prý nechtěli zajít tak daleko ani rodiče malého Archieho.

Ve svém článku to uvádí server thesun.co.uk. Přátelé páru se prý nechali slyšet, že původní záměry vévody a vévodkyně ze Sussexu byly jiné. „Takhle to řešit rozhodně nechtěli, ale Meghan a Harry k tomu byli donuceni,“ řekla jim blízká osoba americkému magazínu People.

Pošramocené vztahy v rodině se ale nepodařilo urovnat do takového stavu, aby je to přesvědčilo k setrvání. „Uvnitř té rodiny je tolik zlé krve, to prostředí je toxické. Kdyby byly vzájemné vztahy lepší, věci by se odehrály jinak,“ dodal zasvěcený zdroj.

I vzhledem k těmto informacím se rozhodnutí Harryho a Meghan může zdát jako unáhlené, jelikož naděje, že se vztahy zlepší, tu byla vždy. Princ a vévodkyně už teď nemají možnost vzít zpátečku a zařadit se opět do řad monarchie.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)