Tomáš Řepka zažil PEKLO: Syrová zpověď vězně!

Tomáš Řepka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 12:09

Tomáš Řepka má za sebou nezáviděníhodnou zkušenost, posledních několik měsíců strávil ve vězení, za což se ale mohl sám. Po propuštění na svobodu ale rozhodně nešetří ostrými slovy. Jak bude vzpomínat na pobyt za mřížemi?

Druhý týden na svobodě si užívá fotbalista Tomáš Řepka, který měl původně strávit ve vězení dva a půl roku, nakonec v něm ale byl jen několik měsíců. Přesto není pochyb, že do připravované knihy nasbíral za mřížemi dostatek zajímavého materiálu, který má v plánu během následujících týdnů zpracovat.

Fanoušky na sociálních sítích už dokonce láká na finální výtvor. „Zpráva pro všechny moje fanoušky. Přichystal jsem pro Vás knihu. Vyjde na jaře tohoto roku. Věřím, že se vám bude unikátní zpověď Z PEKLA, kterou mi pomohlo připravit nakladatelství, líbit. Půjde o syrovou zpověď. Shořel jsem, abych mohl znovu vstát,“ napsal na instagramu.

Bývalý reprezentant se už dříve nechal slyšet, že v knize vylíčí celý život včetně osmi měsíců na Borech. „Budou tam drogy, lidské vztahy, to, jak fungují bachaři versus muklové a jak je těžké přizpůsobit se tam tomu životu a každý den se tam snažit přežít,“ prozradil příznivcům.

Jak prozradila jeho partnerka Kateřina Kristelová, která na něj celou dobu čekala na svobodě, první dny po propuštění jsou šílené. Kdykoliv prý Tomáš vyjde z bytu, jdou za ním davy lidí, kteří se ho chtějí jenom dotknout a něco mu říct.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová