Josef Rychtář terčem útoku! Kdo mu zapálil auto?

Josef Rychtář přišel o auto 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 20:15

Josef Rychtář měl opravdu horkou noc. Vdovci po zpěvačce Ivetě Bartošové v Říčanech zapálili auto, což potvrdilo nezávislé vyšetřování hasičů. On sám tvrdí, že dokonce ví, kdo na něj zaútočil.

Profesionální hasiči ze stanice Říčany vyjeli dnes v noci spolu s dobrovolnou jednotkou obce Říčany k požáru osobního automobilu v Říčanech. Jak se ukázalo, vůz patřil vdovci po zpěvačce Ivetě Bartošové Josefu Rychtářovi.

„Po příjezdu bylo zjištěno, že vozidlo je ohněm zcela zasaženo. K likvidaci požáru použili hasiči jeden vodní C proud. Likvidaci nahlásil velitel zásahu krátce po čtvrté hodině, protože bylo nutné dostat se také dovnitř auta a vše řádně uhasit,“ uvedli hasiči na facebooku.

Škoda činí 80 tisíc korun a za příčinu bylo na základě vyšetřování určeno úmyslné zapálení. Poškozený byl nejprve hodně rozrušený a odmítal mluvit. Syn Jan se ale rovnou nechal slyšet, že má podezření, ale nechá si ho pro sebe. 

Nakonec promluvil i sám Rychtář, který viníka označil. Podezřívá bývalou manželku Darinu s jejím synem. „Je to jasné vyhrožování. Beru to jako mstu. Kdo si zahrává s benzínem nebo nějakou hořlavou látkou, podle toho také skončí,“ řekl serveru idnes.cz. 

Témata: Josef Rychtář