Tajné okolnosti porodu Petry Němcové: Proč to celé proběhlo jinak?

Petra Němcová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 13:50

Petra Němcová se koncem minulého roku konečně stala maminkou a nelhala ani o tom, že se tak stalo za poměrně dramatických okolností. Server blesk.cz nyní vypátral, proč celý porod proběhl jinak, než si modelka představovala.

Jak vás stars24.cz informoval koncem listopadu, topmodelka Petra Němcová se ve 40 letech stala poprvé maminkou. Vytoužený syn Bodhi (v sanskrtu znamená osvícený – pozn. red.) ale přišel na svět za poměrně dramatických okolnostech, o kterých se rodačka z Karviné rozepsala na sociální síti.

„Rozhodl se přijít na svět nečekaně v 34. týdnu uprostřed noci v odlehlé oblasti obklopené přírodou. Od 15. listopadu jsme byli na cestě mezi nejrůznějšími nemocnicemi, modlili jsme se za naše děťátko a přáli mu, aby bylo silnější a zdravější,“ napsala mimo jiné na instagramu.

Už z toho je patrné, že věci rozhodně nešly podle plánu, který navíc doopravdy existoval. Podle informací webu blesk.cz mělo dítě přijít na svět na špičkové klinice v Miami císařským řezem, který doporučili lékaři kvůli starému zranění pánve. Osud si to ovšem přál jinak.

„Tím, že dítě se narodilo nečekaně a předčasně, Petra musela rodit přirozeně a v nemocnici v Dominikánské republice, kde s manželem žijí. Bylo to velice náročné, protože v Dominikáně přeci jen nejsou tak vybavení jako na Miami. Předčasně narozené miminko navíc v nemocnici muselo asi čtrnáct dnů po porodu zůstat,“ prozradil zdroj zmíněného serveru.

Témata: Petra Němcová