Kristelová upřímně o Řepkovi: Po propuštění se dějí šílené věci!

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 11:16 | Aktualizováno: 16. ledna 2020 9:25

Kateřina Kristelová má znovu možnost trávit s partnerem Tomášem Řepkou každý den. Jak na sociální síti prozradila, po jeho propuštění z vězení na svobodu se dějí dost šílené věci. Zvládnou to?

Už týden je k radosti Kateřiny Kristelové její partner Tomáš Řepka znovu na svobodě. Klid na novou životní kapitolu ale zatím moc nemá. „Kdykoliv vyjde z bytu jdou za ním davy lidí, kteří se ho chtějí jenom dotknout a něco mu říct,“ popisuje jeho přítelkyně na instagramu.

Podle ní bude k nelibosti některých lidí legendou navždy. „A vždycky taky bude zažívat soudy a názory lidí, na které se neptal. Cokoliv udělá polovina lidí adoruje a druhá polovina odsoudí. A cokoliv taky je a bude pro určitou skupinu špatně. On sám se tomu směje a i díky tomu dělá silnější nás oba,“ konstatuje moderátorka.

Kristelová je na svého partnera hrdá. „Jistě, udělal ve svém životě věci, na které není hrdý a taky si za ně odpykal trest. Obdivuju ho za to, jak celou věc a tlak na něj vyvíjený unáší a že dává lidem motivaci, že – jak on sám říká – můžete shořet na popel a vstát ještě silnější. A on teď tím silnějším je,“ tvrdí.

„Můj partner je pro mě člověkem, který mě naučil žít a vychutnávat si život, nestarat se o nic jiného než o to, co má opravdu smysl, a to je to, co si vybudujete s těmi nejbližšími. Miluju tě, Tomáši, a život s tebou je opravdová jízda, které nebudu nikdy litovat. Protože právě v té opravdovosti je podstata života,“ dodala Kristelová.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka