Řepka po propuštění nemile překvapil Kristelovou: TY ŽENSKÝ…

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 13:50

Zatímco na něj přítelkyně Kateřina Kristelová netrpělivě čekala na svobodě, Tomáš Řepka se během výkonu trestu dostával do kontaktu s jinými ženami. Jaký vztah s nimi odsouzený fotbalista měl?

Na minutu přesně před týdnem si Tomáš Řepka užíval první chvíle na svobodě, kam byl toho dne propuštěn z plzeňské věznice, kde si měl podle původního rozsudku odsedět dva a půl roku. Nakonec to bylo výrazně méně, a to díky hodinám veřejně prospěšných prací a vzornému chování za mřížemi.

Práce během výkonu trestu totiž bývalému fotbalistovi rozhodně nesmrděla, naopak… Řepka našel uplatnění v pekárně, kde padl do oka tamním pracovnicím. Následující slova asi neslyšela Kateřina Kristelová ráda. „Já měl výhodu, že jsem byl tak učenlivý, a tak mě měly ty ženský rády,“ řekl Top Star magazínu.

Není divu, že někdejší reprezentant raději hned vysvětloval, jak přesně to na pracovišti vyypadalo. „Aby si Kačka nemyslela, byly tam staré dámy, malinko korpulentní… Dělal jsem v pekárně, dělal jsem v lahůdkách i v cukrárně,“ prozradil nejslavnější vězeň posledních měsíců.

Řepka dělal v pekárně podle svých slov všechno, co se po něm chtělo – jednohubky, chodské koláče, koblihy, rohlíky či toustové chleby, kterých prý udělal několik set. Za mřížemi se tedy i něčemu novému přiučil.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová