Jiří Krampol šokuje o léčbě Hanky: To je nezodpovědnost!

Jiří Krampol 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 9:25

Jiří Krampol má zase plnou hlavu starostí s manželkou Hankou, která před Vánoci opět skončila v péči odborníků. Za všechno může nezodpovědnost. Co přesně se stalo?

Všechno vypadalo růžově, jenže před Vánoci se to zase zvrtlo. Hana Krampolová opět vyměnila teplo domova za péči lékařů a její manžel už je z toho opravdu zoufalý. Zase totiž skončila na oddělení v Bohnicích, kde už jí dávali do kupy loni.

Jiří Krampol má jasno, za všechno může nezodpovědnost jeho ženy. „Hanku před Vánoci pustili jen na zkoušku, ale teď se musí doléčit. Bohužel její závislost je větší než její vůle. Pět dní bude sekat dobrotu a šestý den odejdu a ona vykouří padesát cigaret,“ přiznal webu extra.cz.

Právě to se doopravdy dělo. „Když jsem odjel na zájezd, jak byla doma sama a nudila se, tak kouřila jednu za druhou. Celý byt byl načichlý,“ svěřil se s názorem, že to bude na strašně dlouho, protože roky problémů nejde spravit za chvíli.

„Upřímně řečeno: nyní jsem na jednu stranu rád, že tam je, mám aspoň klid, na druhou stranu neumím žít sám. Štěstí, že mám hodně práce a taky hodně chodím mezi kamarády,“ konstatuje na závěr oblíbený bavič.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová