Nemocná Pilarová odřekla koncert: Zloba manžela nezná mezí!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 8:50 | Aktualizováno: 14. ledna 2020 21:58

Eva Pilarová opět řeší závažné zdravotní potíže. Ochrannou ruku nad ní v těžkých časech drží manžel Jan Kolomazník, kterého rozzlobili organizátoři jednoho z koncertů. Co legendární zpěvačce provedli?

Evě Pilarové loňský jubilejní rok, během kterého oslavila 80. narozeniny, v závěrečných měsících pěkně zhořkl. Umřel její dlouholetý kamarád a generační souputník Karel Gott (†80), zdravotní potíže řešila i ona sama. Podstoupila totiž operaci ledvin a s následky se potýká dodnes.

Jak vás stars24.cz informoval, legendární zpěvačka musela v uplynulém týdnu na kapačky do nemocnice. Podle slov manžela Jana Kolomazníka byla po lécích na ledviny nejspíš dehydratovaná. Byl to on, kdo se v souvislosti se zdravotními problémy své ženy poměrně dost rozzlobil.

Organizátoři únorového Česko-Slovenského plesu před pár dny informovali, že se Pilarová z důvodu přetrvávajících zdravotních potíží po loňském operačním zákroku této akce v Obecním domě nezúčastní. Právě v tom je kámen úrazu.

Kolomazník se totiž o omluvenkách z koncertů vyjádřil jasně. „Četl jsem, že i z Česko-Slovenského plesu, ale to mě organizátor naštval. Už loni bylo naprosto jasné, že tam Eva zpívat nebude,“ řekl serveru blesk.cz.

Témata: Eva Pilarová