Agáta Prachařová provokuje: Tahle fotka s nikým nehne?

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 15:25

Agáta Prachařová je momentálně na dovolené v exotickém Thajsku a říká, že s ní nic nehne. Fanoušky ale bezpochyby rozproudí její provokativní fotka v plavkách. Co dvojnásobná maminka vzkazuje do Česka?

Znovu zamilovaná Agáta Prachařová tráví začátek nového roku v Thajsku. Děti nechala v péči tatínků a na exotickou dovolenou vyrazila s novým přítelem Zdeňkem. Přiznala ale, že si úvod třetí dekády tohoto tisíciletí představovala jinak.

„Život si plánuješ různě… Občas to nevyjde tak, jak si přeješ, ale důležité je žít a začít znova,“ vzkázala dvojnásobná maminka, která se snaží zapomenout na krach manželství s Jakubem Prachařem. Tisíce kilometrů daleko se jí to evidentně daří dobře.

Modelka a moderátorka dokonce naznačila, že by si život v exotické asijské zemi uměla představit napořád. „Já už se nehnu… Snad není v Česku zima,“ napsala k fotografii, na které se válí jen v dvoudílných plavkách.

Fanoušky snímek nenechal klidným, naopak ona může zůstat v klidu. Jak jí příznivci napsali, v Česku žádná krutá zima opravdu nepanuje. Teplotního šoku se tedy při návratu z dovolené obávat nemusí. 

Témata: Agáta Hanychová