Lucie Šafářová s kočárkem na procházce: Plekance vyměnila!

Lucie Šafářová s kamarádkou na procházce 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 10:54 | Aktualizováno: 12. ledna 2020 21:59

Lucie Šafářová se těšila, až bude s kočárkem chodit na procházky, samotná ale chodí ven nerada. Co dělá, když nemůže hokejem zaneprázdněný Tomáš Plekanec? Tenistka už ví, na koho se obrátit.

Lucie Šafářová se těšila, až po porodu zase začne sportovat. Pohyb zatím omezuje hlavně na procházky s kočárkem s malou Leontýnkou. Když nemůže její partner Tomáš Plekanec, bývalá tenistka už má za hokejistu spolehlivou náhradu.

Fanouškům ukázala na sociální síti kamarádku, se kterou se zná dlouhá léta. „Známe se od 10 let, dřív to bylo o předávání školních sešitů, protože já byla věčně pozadu s cestováním za tenisem… Rozebíraly jsme první lásky a teď jsme se poprvé konečně potkaly s kočárkama a rozebíráme, jak nám ty děti spinkají!“ napsala na instagramu.

Novopečená maminka už stihla vypozorovat, že z obou dětí je větší živel to její. „Mně řve jak paviánek, jí ani nepípne,“ přiznala Lucie. Vzhledem k tomu, že jde o potomka dvou sportovců, se nedá divit, že má holčička tolik energie.

Je jasné, že Plekanec a Šafářová povedou dceru ke sportu. Však také Leontýnka dostala od tatínka pod vánoční stromeček tenisovou raketu i tematický obleček. 

Témata: Lucie Šafářová