Alex Mynářová po plese na Hradě v šoku: To je na pár facek!

Alexandra Mynářová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 21:18

Moderátorka a manželka hradního kancléře Alex Mynářová neskrývala po plese na Hradě zděšení. Její profil na sociální síti zaplavily nenávistné vzkazy. Stačilo, aby zveřejnila jednu konkrétní věc.

Nejen server stars24.cz zaujal z charitativního plesu na Pražském hradě především tanec prezidenta republiky s manželkou premiéra. Manželka hradního kancléře Alexandra Mynářová, která akci moderovala, se na sociální síti pochlubila záběry ze Španělského sálu. A začaly se dít věci… 

Někdejší televizní moderátorka musela video s tancem z profilů na Facebooku a Instagramu stáhnout. „Důvod? To, co nastalo po zveřejnění videa, mě šokovalo. Takovou porci odporné nenávisti jsem už dlouho nečetla,“ svěřila se.

„Jako by to sám prezident předpověděl, když včera ve svém proslovu mluvil o závistivých trpaslících. Vysmívat se a urážet člověka kvůli zdravotní indispozici je něco, co si zaslouží akorát pár facek! Kde se to ve vás bere??? Vzpamatujte se a zamyslete se nad sebou!!!“ vzkázala Mynářová.

Skončit ale chtěla pozitivně. „Všem ostatním velmi děkuji za krásné ohlasy. 5. Reprezentační ples prezidenta republiky se vydařil, moc jsme si to všichni užili s vědomím, že výtěžek z plesu pomůže ohroženým dětem a seniorům,“ dodala. 

Témata: Alexandra Mynářová Monika Babišová Miloš Zeman