Dáda Patrasová zuří kvůli Felixovi: Co zase provedl?

Dagmar Patrasová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 19:12 | Aktualizováno: 11. ledna 2020 22:00

Tématem číslo jedna v rodině Dády Patrasové je nadále vážná nemoc, která postihla její dceru Aničku Slováčkovou. Herečka i kvůli ní nemůže zapomenout na to, co provedl manžel Felix Slováček.

Hlavním tématem v rodině Dády Patrasové a Felixe Slováčka je už nějaký čas zákeřná nemoc, kterou diagnostikovali jejich dceři. Anička Slováčková s rakovinou prsu odhodlaně bojuje, ale její matka se podle všeho stále pitvá v tom, jak se informace o zdravotním stavu dostala do médií.

Její dcera je ohledně nemoci velice otevřená, rozhodla se tak ale až poté, co se na veřejnost dostala zpráva o tom, co jí je. Patrasová je přesvědčená, že zná viníka, který vše vynesl do médií. 

„Dáda je samozřejmě jako milující matka zoufalá. Je logické, že má o svou nemocnou holčičku obrovský strach. Kromě toho je ale strašně rozzlobená na Felixe, kterého viní z toho, že právě on to ‚naprášil‘ spřátelenému novináři. Dádě strašně vadí, že takové intimní soukromé záležitosti manžel pouští ven,“ řekl její kamarád podle webu ahaonline.cz.

Slováčková nastoupila počínaje lednem druhou fázi léčby, podle svých slov absolvuje každý týden jednu chemoterapii. Jistě by ocenila, kdyby celá rodina byla na jedné lodi a v boji s nemocí ji podpořila. 

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Anna Slováčková