Libor Bouček oznámil šokující krok: KONČÍM!

Libor Bouček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 11:16 | Aktualizováno: 11. ledna 2020 19:59

Nový rok přináší nové příležitosti. Své o tom ví Libor Bouček, který na sociální síti nečekaně oznámil, že končí v rádiu. Oblíbený moderátor tam strávil nádherných patnáct let. Co chystá teď?

Roky jsou lidé zvyklí, že když si třeba v autě zapnou rádio, mohou na jedné ze stanic slyšet Libora Boučka. Populární moderátor ale pár dní po začátku nového kalendářního roku překvapil fanoušky oznámením, že na rozhlasových vlnách končí.

„Byla to jízda. 15 let. Absolutně svobodná a bezstarostná práce, na jejímž konci byli ti nejlepší posluchači. Byl to nespočet silnejch okamžiků, smíchu, trochy slz, pořádnej objem emocí. Chvíli jsme byli jedničkou na trhu, ale jsem přesvědčenej že skoro pořád jedničkou srdcí. Aspoň tak vnímám ty tisícovky ohlasů,“ svěřil se na instagramu.

Oblíbený moderátor pokračoval tím, že během angažmá v rádiu zažil vzestup sociálních sítí, ale spoustu velkých osobních momentů, zmínil např. svatbu Patrika Hezuckého či narození synů Leoše Mareše. Stanici pak nezapomněl popřát úspěch i do dalších let.

„Nic nekončí, protože Evropu 2 nic nezastaví a bavit se s ní budete dál. A pořád. A já taky. Budu součástí silný masy posluchačů. A proč to píšu!? Protože vám, co jste mě za těch 15 let aspoň jednou poslouchali, chci ze srdce poděkovat. Takže děkuju - a těším se, že se najdeme!“ dodal Bouček s tím, že na začátku byl čtyřiadvacetiletý ucho a odchází jako devětatřicetiletej mladíček. Kde bude působit dál, zatím jasné není. 

Témata: Libor Bouček