Vévodkyně Kate zasadila Meghan tvrdý direkt: To mluví za vše!

Vévodkyně Kate a Meghan 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 10:39

Další tvrdá rána pro „zrádkyni“ Meghan! V pomyslném souboji se sokyní Kate schytala tvrdý direkt od nadpoloviční většiny britských občanů. V zemi mají naprosto jasno o tom, koho si mají vážit.

I pro vévodkyni Kate to musel být šok, když princ Harry s manželkou Meghan tento týden oznámili, že se vzdávají svých dosavadních rolí v britské královské rodině. Ostatní členy o tom podle všech dostupných informací předem vůbec neinformovali. 

Ve Velké Británii jde v posledních dnech o téma číslo jedna, média už se také zabývají důsledky pro monarchii. Právě manželka prince Williama může podle nich z nynější krize vyjít silnější. Britské servery se její roli věnují v komentářích, avšak publikují i data, která mají jejich názor podporovat.

Je to web dailymail.co.uk, který v reakci na dění posledních hodin uspořádal rychlý průzkum popularity manželek synů prince Charlese. Výsledek skončil pro vévodkyni z Cambridge drtivým vítězstvím. Kate má raději 73 procent Britů, pouhých 27 lidí ze 100 preferuje Meghan. Dá se přitom očekávat, že averze k bývalé herečce poroste. 

Další velmi čtený server thesun.co.uk zase zveřejnil sloupek Loraine Kellyové, který manželku následníka trůnu vykresluje ve světle událostí tohoto týdne v nejlepším možném světle. Kate je podle ní v tuto chvíli největší šperk britské královské rodiny. 

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)