Eva Pilarová: Odřekla práci kvůli zdraví!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 9:58

Už poměrně dlouho trápí Evu Pilarovou zdravotní potíže, které souvisí s loňskou operací. Oblíbená zpěvačka teď kvůli svému nynějšímu stavu musela odříct práci. Co se děje?

Jak vás stars24.cz informoval, Eva Pilarová, která v loni oslavila osmdesátiny, se stále potýká s následky říjnové operace ledvin. O Vánocích dostala od lékařů zákaz cestovat za maminkou Františkou Bojanovskou do Brna. Teď musela odpískat i jeden pracovní závazek.

Ještě v polovině prosince se nechala slyšet, že věřím, že bude líp. Teď už je ale jasné, že do začátku února se nestihne dát dohromady. Odřekla totiž účast na Česko-Slovenském plese, který je v plánu 8. února v Obecním domě.

„Eva Pilarová bohužel z důvodu přetrvávajících zdravotních potíží na letošním Česko-Slovenském plese nevystoupí. Paní Pilarové přejeme brzké uzdravení,“ uvedli pořadatelé na facebookovém profilu. 

Návštěvníci plesu se přesto mohou těšit na řadu hvězd české i slovenské hudební scény. Namátkou vystoupí např. Richard Müller nebo Leona Machálková. I oni bezpochyby přejí Evě Pilarové brzké uzdravení.

Témata: Eva Pilarová