Zoufalý Jiří Krampol: Sdílí obavy lékařů o manželku Hanku!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 8:59

Jiří Krampol si vstup do nového kalendářního roku představoval jinak. Opět chodí pravidelně do nemocnice navštěvovat manželku Hanku, která opět skončila v péči odborníků. Lékaři mají strach, jak to tentokrát dopadne.

Osud zkouší Jiřího Krampola i na přelomu starého a nového roku. Jeho manželka Hana Krampolová už po řadě kolapsů strávila několik měsíců v léčebnách. Když už bylo všechno na dobré cestě, skončila opět v nemocnici kvůli prasklému vředu. A vyhlídky zatím nejsou moc dobré.

„Manželka je stále v nemocnici,“ přiznal populární bavič v pořadu televize Nova Život ve hvězdách a nezapomněl zmínit, že si stáří představoval odlišně. „Je to absurdní, ale myslel jsem si, že se ona bude starat o mně, ale je to naopak,“ posteskl si.

Krampolova manželka skončila na nemocničním lůžku kvůli prasklému vředu, podle slov muže měla zúžený jícen. Jinak si herec a moderátor stojí za tím, že původní léčba Hance pomohla. 

„Psychicky ji dávají dohromady, jí, nekouří, tedy kouří dvě cigarety denně. Nevím já ani doktoři, kdy ji pustí domů. Bojí se, aby se to nevrátilo. Přece jenom byla tři roky závislá na prášcích. Kvůli zranění brala prášky na bolest a na spaní,“ vysvětlil Krampol. 

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová