Gabriela Koukalová: Čelem se postavila nové výzvě!

Gabriela Koukalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 17:40

Gabriela Koukalová si po konci s biatlonem oblíbila nejrůznější výzvy. Kývla na účast ve StarDance, kde si vedla velice dobře, teď si na novoroční dovolené v Asii vyzkoušela nový sport. Je to pořádný adrenalin! Uběhl týden z nového kalendářního roku

Uběhl týden z nového kalendářního roku, než si Gabriela Koukalová vzpomněla na fanoušky a konečně jim popřála hodně štěstí a zdraví. Omlouvá jí snad jen fakt, že se nachází mimo evropskou civilizaci, jelikož si po účasti ve StarDance vyrazila odpočinout do dalekého zahraničí.

Dříve byla touhle roční dobou zvyklá běhat na lyžích s flintou na zádech, o pohybovém nadání nás přesvědčila i v taneční soutěži celebrit před televizními kamerami. Na exotické dovolené si ovšem vyzkoušela sport, ve kterém se jí zatím příliš nedaří.

Nejprve ale příznivcům prozradila, kam vlastně vyrazila. „Já jsem se rozhodla na začátku roku odpočinout a nabrat síly v Mui Ne ve Vietnamu,“ svěřila se někdejší Sportovkyně roku. Na cestách je podle všeho ve svém živlu.

„Potkala jsem zde spoustu nových lidí ze všech koutů světa, viděla mnoho nádherných míst a zažila úplně jinou kulturu a životní styl. I tady jsem si ale našla takovou malou výzvu – kiteboarding. I když mi to zatím moc nejde, tak z toho mám radost,“ přiznala Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová