Anička Slováčková zbytečně riskuje? Lékaři nebudou rádi!

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 16:58 | Aktualizováno: 11. ledna 2020 17:50

Navzdory vážné nemoci, kterou jí diagnostikovali, je Anička Slováčková v jednom kole, což se nejspíš úplně nelíbí jejím ošetřujícím lékařům. Co provádí dcera slavných rodičů pro změnu tentokrát?

Anička Slováčková to má poslední dobou opravdu náročné. Počínaje lednem nastoupila druhou fázi léčby rakoviny prsu, každý týden absolvuje jednu chemoterapii. Do toho se, pokud je to jen trochu možné, snaží pracovat. Tento týden její tělo vypovědělo službu.

Oslabený organismus se musel popasovat s obyčejným nachlazením. „Bohužel se mi za noc přitížilo, takže z postele dneska nevylezu,“ informovala herečka a zpěvačka fanoušky o vývoji zdravotního stavu. Ovšem jakmile se jí udělalo trochu lépe, už byla zase na nohou.

Podle serveru blesk.cz se chystá na koncert v Pardubicích, kde vystoupí i s bratrem Felixem Slováčkem mladším, pro kterého má jako sestra jen slova chvály. „Budě dělat snad všechno, dirigovat, hrát, zpívat… Je hustej prostě. A já tam teda jen zpívám, no,“ prozradila dcera slavných rodičů.

Zatímco fanoušci jsou rádi, že mohou Aničku vídat i v těchto těžkých chvílích, lékaři už jsou spokojení asi o něco méně. Slováčková si ale zkrátka neuměla představit, že by během léčby nic nedělala.

Témata: Anna Slováčková