Karel Šíp štěstím bez sebe: Předčilo to veškerá očekávání!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 15:01 | Aktualizováno: 10. ledna 2020 19:07

Klidně si mohl užívat důchodu, místo toho je Karel Šíp možná slavnější, než byl kdykoliv předtím. Moderátor za to vděčí sám sobě a nápadu na talk show Všechnopárty, která právě dnes oslaví kulaté jubileum. Počet dílů překvapil i samotného moderátora.

Kdo dnes večer usedne k obrazovce, protože se těší na premiérový díl Všechnopárty, bude zklamán. Karel Šíp totiž slaví jubileum, jeho talk show to dnes zaokrouhlí na 600 epizod, přičemž tentokrát se diváci dočkají speciálního střihového dílu. Šest stovek vydání pořadu je vlastně tak trochu odměnou za věrnost jedné jediné televizní stanici.

„Od svých osmnácti let jsem v České televizi, tehdy ještě Československé a jen jako řadový zaměstnanec. Dres jsem změnil jenom jednou, přestoupil jsem do tehdy první soukromé televize u nás. Po osmi letech jsem se ale vrátil zpět do mateřského oddílu, jehož barvy hájím dodnes,“ přiznal dle webu ahaonline.cz.

Přes velkou spoustu zkušeností ale připustil, že takový úspěch se zábavným diskuzním pořadem nečekal. „Samozřejmě mě to nenapadlo. Myslel jsem, že trvanlivost formátu je menší. Mám z toho pochopitelně radost, zájem diváků je v tomto případě životodárný,“ dodal oblíbený moderátor.

Pravdou ale je, že formát se v minulosti lehce pozměnil. Původně si Šíp zval trojici hostů, které něco spojovalo, dnes už je při jejich výběru o dost benevolentnější. Možná i díky tomu se Všechnopárty vysílá už 15 let.

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty