Lucie Vondráčková se brání lásce? Námluvy na facebooku!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 11:00

Lucie Vondráčková je od rozchodu s otcem svých dětí oficiálně nezadaný, v poslední době ale probíhají na jejím facebookovém profilu námluvy. S kým by to měla oblíbená herečka a zpěvačka podle fanoušků zkusit?

V posledních dnech to vypadá, že Lucie Vondráčková po rozvodu konečně našla spřízněnou duši opačného pohlaví. Je jí zpěvák Julián Záhorovský, který pro ně napsal duet Umřu s tebou. Fanoušci už si všímají, jak si spolu oba náramně rozumí a jak se vedle sebe vždy rozzáří. Skoro se až snaží dvojnásobnou maminku popostrčit do nového vztahu.

„Už dávno říkám, že vedle Lucky se každý chlap rozzáří,“ zaznělo v diskuzi, ačkoliv Tomáš Plekanec je důkazem, že to některé pány nakonec může omrzet. „Je sympatický a vypadá to, že si rozumí a Lucka je šťastná. Tak proč se lásce bránit?“ ptá se jedna z fanynek.

Lidé přitom nepochybují, že by se k sobě Vondráčková a Záhorovský hodili. „Nádhera. Sluší Vám to spolu a vyzařuje z Vás obou nesmírná energie a pohoda. Jste nádherná a mezi mladými muži vyzařujete pozitivní energii,“ konstatovala další fanynka.

Škoda, že se někdejší účastník SuperStar nechal slyšet, že ačkoliv si mají co říct, protože mají podobné názory na hudbu i na život, Lucka není jeho typ. „Nejsem na holky z branže,“ vysvětlil Záhorovský. Tak uvidíme, jestli náhodou nezmění názor.

Témata: Lucie Vondráčková Julián Záhorovský