Andrea Pomeje JE ukázala: Výsledek operace bere dech!

Andrea Pomeje 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 8:49 | Aktualizováno: 9. ledna 2020 15:36

Andrea Pomeje musela před dvěma měsíci na další plastickou operaci prsou a teď se fanouškům konečně pochlubila výsledkem, který bere dech. Dýdžejka nyní doufá, že už to tak zůstane navždy.

Ačkoliv se pomalu blíží výročí smrti jejího manžela Jiřího (†54), Andrea Pomeje na sobě smutek nedává znát. Naopak dává najevo radost z toho, jak se vydařila plastická operace prsou, kterou musela na rady lékařů podstoupit. Po samotném zákroku si nejprve prožila pěkná muka, nyní už se ale nestydí pochlubit se výsledkem.

Na svém instagramovém profilu zveřejnila vyzývavou fotografii pouze v podprsence, což samozřejmě neuniklo pozornosti mnoha lidí. Kromě pozitivních komentářů se pohledná dýdžejka dočkala i několika oplzlých reakcí.

Nyní už je Andrea jistě přesvědčená, že výsledek stál za to martyrium, kterým si v listopadu prošla. „Po probuzení z narkózy jsem byla trochu překvapená z bolesti. Prostě to oproti té první operaci sakra fest bolelo,“ přiznala po operaci.

Bolest byla dokonce tak intenzivní, že se zapřisáhla, že už pod skalpel znovu nepůjde. „Nikdy v životě na nic podobného už nejdu, i kdybych měla prsa vláčet za sebou. Nečekala jsem, že to bude až tak na houby,“ nechala se slyšet.

Témata: Andrea Pomeje