Andrea Růžičková Kerestešová: Ukrutné bolesti po porodu!

Andrea Růžičková má druhého syna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 16:15

Andrea Růžičková se posledního dne roku 2019 stala podruhé maminkou, mateřské povinnosti si ale zatím moc neužívá. Oblíbená slovenská herečka naopak přiznala ukrutné bolesti.

Na Silvestra porodila Andrea Růžičková (za svobodna Kerestešová) druhého potomka, syna Jáchyma. S vědomím, že první dny a týdny nejsou procházkou růžovým sadem, si začala plnit mateřské povinnosti. To ale ještě netušila, co přijde.

„Jako… nějak jsem myslela, že podruhé to bude malina… Není!“ přiznala narovinu o kojení. „Bolí to jak čert. Prsa jak Tatry: Gerlachovský a Lomnický štít!“ doplnila vzápětí, aby dala najevo, že o smysl pro humor nepřišla.

Následně už byla přece jen optimističtější. „Vydržím! Už se to zlepšilo o 50 % a pak… to bude už jen požitek. Pomáhá nahřívání, ale sprchovat se 10x denně teplou vodou, aby to povolilo, to nedáš. Moc mi pomohl nahřívací polštářek. Velká úleva!“ svěřila se oblíbená herečka.

Sympatická Slovenka je jinak svému tělu vděčná. „Děkuju Ti, tělo moje! Že si přijalo, vynosilo, porodilo. Počítala jsem spíš s variantou, že druhé těhotenství už zanechá velké šrámy, ale ty stále držíš! Pomalu se scrvkáváš a ještě k tomu produkuješ. Potravu pro toho človíčka, co ve mně byl. Budu se o Tebe tělo moje, nadále starat,“ napsala na instagramu.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)