PROMLUVILA o Dominice Gottové! Život s dcerou Karla Gotta?

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 15:39 | Aktualizováno: 8. ledna 2020 19:02

Dominika Gottová se před několika týdny vrátila do Česka a dobře věděla, na koho se má obrátit. Azyl jí poskytla kamarádka Šárka Rezková, která se teď rozhodla o soužití s dcerou legendárního zpěváka promluvit.

Když se Dominika Gottová koncem minulého roku natrvalo vrátila do Česka, zprvu odmítala prozradit, jaká kamarádka jí poskytla střechu nad hlavou. Nakonec vyšlo najevo, že jde o zpěvačku Šárku Rezkovou, která se sama vrátila do rodné země relativně nedávno.

Interpretka hitu Borůvková se teď rozhodla popsat, jak vlastně došlo k tomu, že nejstarší dcera jejího legendárního kolegy Karla Gotta (†80) přebývá u ní a jejího přítele v jejich pronajatém domě ve středních Čechách.

Gottová a Rezková jsou dlouholeté kamarádky. „Byly jsme neustále v kontaktu. A když se pak po návratu z pohřbu tatínka do Finska dozvěděla, že se budou muset vystěhovat z domku, řekla jsem jí, že pokud by se kvůli vystěhování vracela domů, může bydlet u nás,“ řekla zpěvačka webu blesk.cz.

Rezková také přiznala, že pro Dominiku museli doma udělat místo. Snad ne na dlouho, Dominika totiž slíbila, že se odstěhuje. Už také dělá první kroky vstříc vlastnímu bydlení, např. začala vydělávat díky práci v baru.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková