Lucie Bílá překvapila: Když byla malá, chtěla být…

Lucie Bílá 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 14:30

Dětské sny se vyplní málokdy, ani Lucii Bílé se její přání nevyplnilo. Sympatická dáma přiznala, že si v útlém věku rozhodně nepřála stát se zpěvačkou. Není pochyb, že mnoho lidí překvapí, čím chtěla být.

Je známo, že děti mají velkou fantazii a mají v útlém věku spoustu přání, která se týkají kupříkladu vysněných profesí. Taková Lucie Bílá se vyučila dámskou krejčovou, nakonec se ale stala zpěvačkou, a to velice úspěšnou. Dostatečně o tom svědčí 20 Zlatých slavíků.

Sympatická umělkyně teď na sociální síti přiznala, že i ona měla v dětství jeden sen, který se ale od těch klasických trochu liší. „Dnes jsem pozvaná do kina, tak to chtělo trochu barviček… Když jsem byla malá, chtěla jsem být kluk… Teď jsem ráda, že jsem holka a můžu se dokreslit,“ svěřila se na instagramu.

Ráda je jistě i proto, že si může užívat mužské náruče svalovce Radka Filipiho, který je už nějaký čas jejím životním partnerem a Bílá si ho nemůže vynachválit. Na konci uplynulého roku přiznala, že se vedle něj cítí tak skvěle, že se jí z toho motá hlava.

Tehdy ještě netušila, že pro ní mistr světa v bench-pressu chystá další příjemné překvapení. Jde o na míru vyrobený šperk – přívěšek znázorňující pannu Marii s velice propracovanými detaily. Každý tedy musí zpěvačce věřit radost z toho, že je holka.

Témata: Lucie Bílá