Tomáš Řepka: Z vězení si odnesl něco na památku!

Tomáš Řepka 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 10:41

Pobyt ve vězení asi není zkušeností, na kterou bude v dobrém vzpomínat, něco na památku si ale Tomáš Řepka zpoza mříží přece jen odnesl. Bývalý fotbalista se na Borech svěřil do rukou člověka, který zkrášlil jeho tělo.

Oproti dnešku ještě nebylo v jeho generaci zvykem, že po hřišti běhalo 22 potetovaných fotbalistů, v Česku patřil Tomáš Řepka v tomto směru k průkopníkům. Posedlost tetováním ho neopustila ani více než devět let po ukončení profesionální sportovní kariéry.

Ostatně tetování neodmyslitelně patří i k vězení, ve kterém někdejší reprezentant strávil poslední měsíce poté, co byl soudem shledán vinným ze zpronevěry, internetových útoků na exmanželku Vlaďku Erbovou a maření úředního rozhodnutí. Podle dostupných informací si z borské věznice odnesl na památku nové tetování.

Podle serveru blesk.cz si nechal od místního umělce potetovat hřbet ruky těžko popsatelným obrazcem. Web oslovil známého tatéra, který naznačil, že by se mohlo jednat o boha Radegasta, se stoprocentní jistotou si to ale tvrdit netroufal.

Řepka měl původně ve vězení strávit dva a půl roku, nakonec si především díky hodinám veřejně prospěšně prací odseděl jen několik měsíců. Na svobodě na něj celou dobu čekala přítelkyně Kateřina Kristelová, se kterou propuštění náležitě oslavili – údajně teklo proudem šampaňské za několik tisíc korun.

Témata: Tomáš Řepka