Jágr na ní mohl oči nechat! Vzdala se ho Hantuchová?

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 14:24 | Aktualizováno: 8. ledna 2020 18:40

Daniela Hantuchová byla v prosinci spatřena v přítomnosti Jaromíra Jágra, evidentně ale nebyla jedinou ženou v jeho okolí. Vzdala se pohledná Slovenka šance, že hokejovou legendu uloví jen pro sebe?

Počátkem prosince byl Jaromír Jágr v Praze přistižen na romantické schůzce s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou. Nakonec to ale vypadá, že jejich vztahu nebude přáno. Kolem legendárního hokejisty se naopak začala motat jiná, výrazně mladší žena.

Jak vás stars24.cz informoval, jde o čtyřiadvacetiletou zpěvačku s kladenským srdcem Elizabeth, která na svém instagramovém profilu sdílela několik fotografií s Bohem, jak Jágra označovala. Na kladenském zimáku měla dokonce možnost s ním nastoupit v jednom týmu během improvizovaného hokejového utkání.

V takovém zápase by se ale neztratila ani Hantuchová. Podle serveru cas.sk totiž i ona ukázala několik dní nazpět své dovednosti na bruslích s hokejkou v ruce. Slovenští novináři se na základě toho domnívají, že romance s hokejovou legendou může mít nějaké pokračování.

Jágr je nezadaný od jara loňského roku, kdy se rozešel s Veronikou Kopřivovou. Zatímco modelka si rychle našla náhradu v podobě kolegy Miroslava Dubovického, hokejista i kvůli velkému pracovnímu vytížení zatím nikoho nového oficiálně nemá.

Témata: Daniela Hantuchová Jaromír Jágr