Andrea Růžičková Kerestešová: Třetí dítě?!

Andrea Růžičková má druhého syna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 13:47

Dnes je to teprve týden, co herečka Andrea Růžičková přivedla na svět druhého potomka, opět šlo o chlapce, kterému s manželem Mikolášem dali jméno Jáchym. Přesto už mluví dvojnásobná maminka o třetím dítěti. Jak to s ním vidí?

Andrea Růžičková (za svobodna Kerestešová) se nakonec stihla stát podruhé maminkou ještě v roce 2019. Jak vás stars24.cz informoval, matka dvouletého Tobiáše přivedla na Silvestra na svět druhého syna Jáchyma. Už týden poté přemýšlí o dalším potomkovi.

Hvězda seriálu Vyprávěj prozradila, jaké jsou plány rodiny, kterou založila s hudebníkem Mikolášem Růžičkou. „Myslím, že si ho časem budeme přát. Nebráníme se tomu. Ale necháváme to otevřené, bude záležet na mnoha okolnostech, jak budeme vše zvládat,“ přiznala serveru extra.cz.

Těžko říct, zdali by si oblíbená herečka do třetice nepřála spíš holčičku, o výchově chlapců má každopádně jasno. „Je mi celkem jedno, čím budou. Budu je připravovat na to, aby z nich vyrostli citliví, slušní a empatičtí muži. Muži s velkým srdcem, něžnou dlaní a pevnými zásadami,“ vysvětlila.

Narození druhého potomka oznámila na Nový rok na sociální síti. „Včera se nám stalo něco překrásného. Porodila jsem nám druhého syna. Je to nejmilejší česko-slovenský uzlíček pod sluncem,“ napsala na instagramu.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)