Monika Babišová: Na tenhle oběd u prezidenta nezapomene!

Novoroční oběd rodin prezidenta Zemana a premiéra Babiše 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 11:15 | Aktualizováno: 6. ledna 2020 21:36

Novoročního oběda prezidenta s premiérem se letos zúčastnilo neobvykle hodně lidí. Miloš Zeman totiž pozval kromě Andreje Babiše a jeho manželky i jejich děti. Všechno nasvědčuje tomu, že se u stolu všichni padli do oka.

Velice netradičně proběhl včera letošní novoroční oběd prezidenta a premiéra. Miloš Zeman totiž pozval do Lán Andreje Babiše s celou jeho rodinou. Monika Babišová jistě nezapomene na chvíli, kdy ji do sídla hlavy státu mohly doprovodit i děti – dcera Vivien a syn Frederik.

Bohužel, fanoušci se od manželky premiéra tentokrát nedočkali žádných zákulisních fotografií. Babišová si totiž v prosinci zamkla svůj instagramový profil poté, co se tak trochu zvrhl vánoční večírek. Fotografiemi ze svátečního oběda se však pochlubil alespoň hradní mluvčí.

„Milé setkání. Pan prezident se svojí paní a dcerou přátelský přivítali v Lánech při příležitosti tradičního novoročního oběda pana premiéra s chotí, dcerou a synem,“ napsal Jiří Ovčáček na svém twitterovém účtu.

Rodiny obou ústavních činitelů si prý „milé setkání“ brzy zopakují. Babiš s manželkou a dětmi dorazí do Lán znovu v létě, kdy jim prezident Zeman ukáže zámeckou oboru.

Témata: Miloš Zeman Andrej Babiš Monika Babišová