Lucie Vondráčková: DŮKAZ, že se s rozvodem nesmířila!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 8:24

Když se jejímu bývalému manželovi narodila dcera, nezapomněla Lucie Vondráčková pogratulovat. Teď to ale zase vypadá, že se s rozvodem stále ještě nesmířila. Přitom prý prošla velkou proměnou.

Lucie Vondráčková má za sebou turbulentní rok. Z Kanady, kde žila několik let, se vrátila do Česka, manželství s hokejistou Tomášem Plekancem už ale zachránit nedokázala. Teď ale sama podala v televizním vysílání důkaz o tom, že se s rozvodem stále nesmířila.

Do pořadu Dobré ráno zavítala společně s někdejším účastníkem SuperStar Juliánem Záhorovským kvůli propagaci duetu Umřu s tebou. Na přetřes ovšem přišel i osobní život obou interpretů, a tak se řešila i ožehavá témata.

„Když jsem ještě žila s manželem v Kanadě, tak se mi stýskalo po Praze a v podstatě je to taková výpověď o tom, co jsem prožívala. Prostě stesk po domově. Praha byla a navždy je mým domovem číslo jedna, pak je Montreal a na třetím místě je Ostrava,“ řekla dle serveru blesk.cz před kamerami České televize.

Vondráčková ale přiznala, že ji rozbité manželství donutilo některé věci přehodnotit. „Za poslední rok a půl jsem prošla velkou proměnou. Z plánující workoholičky jsem se stala ženou, co už nic neplánuje. Život občas přináší změny, které nečekáte,“ dodala.

Témata: Lucie Vondráčková