Olympijský vítěz Krpálek porazil nemoc: Už se ví, co mu bylo!

Lukáš Krpálek skončil na Silvestra v thajské nemocnici 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 16:15

Judista Lukáš Krpálek si začátek olympijského roku představoval jinak. V Asii chtěl na dovolené sbírat síly před přípravou na Tokio, ale skolila ho nemoc. Protivníka nakonec porazil i díky tomu, že se rychle přišlo na to, co mu je.

V novém roce se Lukáš Krpálek na hrách v Tokiu pokusí znovu získat olympijské zlato, tentokrát v nejvyšší váhové kategorii. Vstup do něj se ale nepovedl podle představ. Jak vás stars24.cz informoval, judista skončil během dovolené v Thajsku na Silvestra v nemocnici.

„Můj Silvestr bude v nemocnici s vysokýma horečkama. Holt konec roku se vším všudy. Nebojte se, za pár dní jsem zase zpět připraven v plné síle do roku 2020,“ vzkazoval Sportovec roku za uplynulý rok 2019.

Jeho předpověď se naštěstí vyplnila do puntíku. Podle dostupných informací byl po pár desítkách hodin na nemocničním lůžku propuštěn, mohl tedy zamířit za rodinou do resortu. Kvůli nařízení lékařů však nesměl na slunce, což je na dovolené celkem otrava.

Co mu vlastně bylo? Logicky se nabízela nějaká exotická nemoc, ale to nebyl tento případ. „Angina, streptokok. Nejspíš to v sobě měl už v ČR,“ odpověděla zápasníkova manželka Eva na dotaz jedné z fanynek. Doufejme, že další zdravotní potíže se Lukášovi během přípravy na olympijské hry vyhnou.

Témata: Lukáš Krpálek