Vlaďka Erbová se nedala: Gulašimu oplatila stejnou mincí!

Vlaďka Erbová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 11:54

Vlaďka Erbová se v minulém roce rozešla s Michalem Gulašim, který už si za ní podle všeho našel náhradu. Modelka se ale nedala a oplatila hokejistovi stejnou mincí. Jak to vyšlo najevo?

Vlaďka Erbová v uplynulém roce přišla o partnera, hokejista Michal Gulaši se jí o Vánocích celkem nepříjemně připomněl. Na sociální síti se údajně pochlubil fotografií s novou láskou, která měla zaujmout především potetovaným tělem. Jenže ani jeho ex nezůstala v tomto směru pozadu.

„To je on, mého srdce šampion,“ okomentovala jeden ze snímků na svém instagramovém profilu. Je na něm její syn Markus, kterého má s vězněným fotbalistou Tomášem Řepkou, ostatně účet je momentálně plný vánočních fotek s dětmi. Bystrým lidem však neunikly ani jiné fotografie.

Podle serveru blesk.cz totiž Erbová zveřejnila i fotky, kde je v objetí s neznámým potetovaným mladíkem, které vznikly na Silvestra, když navštívila jeden brněnský podnik. Snímků s tajemným mužem je údajně vícero. Dvojnásobná maminka je zatím nechává bez komentáře…

Její srdce si v minulosti získali hlavně sportovci. Kromě Gulašiho a Řepky, který je otcem jejího syna, to byl hokejista Zdeněk Bahenský, se kterým má modelka pro změnu dceru Viktorii. Tak uvidíme, kdo se vyklube z její současné známosti.

Témata: Vlaďka Erbová