Ivana Gottová a Vánoce? Neštěstí ve tváři!

Gottová, Ivana 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 15:40 | Aktualizováno: 3. ledna 2020 22:00

Vánoce v rodině Gottových byly nejspíš pěkně smutné, protože jedna židle u stolu zůstalo oproti předchozím letům volná. Legendární zpěvák Karel Gott nás totiž v říjnu navždy opustil. Terčem zájmu se stala vdova.

Letošní Vánoce musely být na Bertramce obzvlášť smutné, protože byly první od říjnového úmrtí Karla Gotta (†80). Pravdou ovšem je, že už ty předchozí, které zpěvákova rodina trávila na jeho chalupě v severočeské Doubici, provázela ne zcela šťastná atmosféra. V rozhovoru po Mistrově smrti to prozradila jeho mluvčí.

„Pamatuji si třeba, jak jsme během loňských Vánoc byli u Ivanky a Karla na chalupě a hráli i s dětmi společenské deskové hry. Karel byl tak šťastný a spokojený! A u toho nám vyprávěl historky, židovské vtipy a všichni jsme se radovali,“ zavzpomínala pro server novinky.cz.

Jenže radost jim dlouho nevydržela. Druhý den ráno si prý otevřeli internet a uviděli kauzu, kde útočili na Slavíkovu manželku Ivanu Gottovou. „To u pana Gotta vyvolalo obrovský smutek a neštěstí na tváři. Viděla jsem, jak ho trápí ta neskutečná bezmoc,“ dodala Aneta Stolzová.

Klid neměla rodina Gottových ani o uplynulých Vánocích. Vdova měla starosti především kolem manželova hrobu na hřbitově na Malvazinkách. U místa posledního odpočinku nejprve hořelo, pak se naopak řešily problémy s velkým množstvím svíček.

Témata: Ivana Gottová